Karaca Makina'ya Hoşgeldiniz

Konik Çevirmenin Farkı

Konik Çevirme'nin elle yapmayla çok farkı vardır. Makine insanla karşılaştırılamayacak kadar daha hızlıdır. Birde bu makinenin yanına omis mikser gelince ekmeğin tadından yenmez. Hamur o kadar güzel yoğrulur ki tabiri caizse ekmeğe tadını verir. Hamur Ara Dinlendirme ' de güzelce dinlendi mi ohhh misss.

İşte Konik Çevirme yi farklı kılan özelliklerin başında diğer makinalardır. Kadro ne kadar güçlü olursa ekmek de o kadar güzel çıkar. Bir diğer makinamız da kestart veya Hamur Kesme Tartma makinesidir. Bence bir fırın işletmecisinin olmazsa olmazları arasında olması lazım. Eskiye nazaran teknolojinin gelişmesiyle baya bi değişikliğe gidildi makinada bence son hali gayet güzel oldu. Sessiz çalışması da cabası eski fırıncılar iyi bilir ne kadar gürültülü çalıştığını.

Şimdi bir diğer ürünümüz Ekmek Dilimleme makinemiz eskide fırınlarda ekmek kesmek diye birşey yoktu. Müşteri ekmeğini alır giderdi. Şimdi öyle mi hemen hemen her müşteri haklı olarak ekmekğinin kesilmesini istiyor. Hal böyle olunca fırıncının Ekmek Dilimleme makinesini alması zorunluluk haline geldi. Şimdi bir sürü çeşidi çıktı tezgah üstü , ayaklısı , led ışıklı, duvara yaslamalı ekmeği ince kesen kalın kesen gibi bir sürü çeşit.

Bakalım daha ne makineler çıkacak ve fırın sektörü daha ne kadar değişecek.