Karaca Makina'ya Hoşgeldiniz

KESTART

Bu makinede uygulanan yeni dizayn edilmiş kesme tamburu ve emiş pistonu yardımıyla, hamur örselenmeden ve sıkıştırılmadan kesilir. Hamur ile temas eden tüm yüzeyler paslanmaz çelikten yapım edilmiştir bu nedenle çok sağlıklıdır. Hamur harcı hunisi paslanmaz çelikten yapılmış olup 60 kilogram hamur harcı kapasitesine sahiptir. Kestart makinesinde kesme sisteminin temizleme işlemi yapılmasına gerek yoktur. Gramaj ayarlaması manuel ve bilgisayar destekli olarak iki şekilde yapılmaktadır. Makinelerimiz istenilen kapasitede hamur yapımı elde edilmektedir.

 

Hamur harcı işleme teknolojisinin en yeni sistemi olan kesme ve tartma makinesi, hamuru sıkıştırmadan ve yıpratmadan istenilen gramajda kesmektedir. Hamurun temas etmiş olduğu tüm yüzeyler paslanmaz çelikten yapım edilmiştir. Hamur harcını kendi ağırlığıyla piston silindir hareketiyle oluşturduğu vakum sayesinde keser. Yağlama sistemi otomatikman çalışmaktadır. Böylece Makinenin daha uzun ömürlü olması sağlanır. Tüm yüzeyler gıda uyumlu yağ ile yağlanır. Gramaj ayarı isteğe bağlı olarak otomatik yada mekanik yapım edilebilir.                                                                      

 

            Yeni dizayn edilen yuvarlama makinesi, kendi ekseni etrafında dönen bir koni ile aşınmaya karşı güçlü spiral şeklinde kanallardan oluşmaktadır. Kesilen hamurlar aşağıdan yukarıya doğru dönerek hamur çevirme işlemi meydana getiren kanallar içerisinde muhteşem bir şekilde yuvarlak şekil alırlar. Bu makinedeki unlama sistemi tekrar tasarlanmış ve sessiz çalışması sağlanmıştır. Bütün hareketli ve dönen tekerlekleri yardımıyla makine hareket edebilecek özelliktedir.